2010. április 17., szombat

Légió

Zanyááámot, mekkora madár! Ebbe a filmbe, akkora madár van, hogy csak na. És mennyi húsleves lenne belőle, minimum egy hónapra elegendő. Öljük meg! Szal voltunk moziba Sandival, mert úgy döntöttünk, hogy itt a remek alkalom, hogy beváltsuk VIP jegyünket. A kiszemelt film, a már említett Légió, amiben egy kurva nagy madár van. És a lényege, hogy isten túlpörgött, és angyalokat küldött az emberiség elpusztítására. Vagyis isten szlogenje a filmben a: Mindenki haljon meg! Na ebből érdekes következtetésekre jutottunk....akit érdekel egy másik blogon olvashat róla, vagy rakja össze maga a képet!
A másik meg, hogy tegnap rájöttem, hogy hova tűnik az idő mikor lelassul. Mikor a kávézóba ültünk és kezdet megint lelassulni az idő (amit aztán nem hagytunk bekövetkezni), na akkor beugrott, hogy ez hogy is van. A múltkor is, csak úgy eltűnt 3 óra. De NEM! Mert az amúgy van, mert, hát az alatt sok minden történt....szal lennie kell valahol. És ekkor beugrott, hogy hol is....hát elvitték a zöld angyalok. De, hogy mire kellett nekik, na arra még nem jöttünk rá. De lényeg, hogy minden idő meg van, még az is amit a zöld kocsisok visznek el.
Fúúúúú..... 3. évad utolsó rész! Mia culpa! Hogy oda tette magát, mekkora.....ahhhhh! Kurva, kredenc jól meg van csinálva! Tetszik, tetszik, kajolom! És most miii, hogyan tovább? Én nem akarok várni szeptemberig! Nyomjááátok most a 4. évadot! AKAROM!!!! ááááááááá
És végszónak, ne feledjétek! Zaaanyááááámot, mekkora madáááár..........

2 megjegyzés:

  1. Na, szerintem ebből rajtam kívül szinte senki sem értett semmit :)
    Aláírás: Isten ;)

    VálaszTörlés
  2. Az nem baj....majd írnak kommenteket, kérdeznek ha vmi nem világos!

    VálaszTörlés