2010. május 11., kedd

MinedenEgybe

Na hát akkor, ahogy ígértem. Ma körmölök néktek valami csudaszépet. Összefoglalom az eltelt napok eseményeit, de inkább csak vázlatpontokba, mert nagyon totál ám.
Még 2 hete, mikor a bogrács fesztivál volt, ahol is valaki kinyalta, de totál a bográcsomat, na mindegy nem ez a lényeg. Na de akkor este kifelé tartottam egy kis söröcskére. Egy tinibanda sétált velem szembe, kicsit sötétebb színárnyalattal, akik vígan énekeltek. Na de mit is? Hát ezt: Úgy szeretném, ha végre betennéd, jól benyomnád és meg is dörzsölnéd. Szóval eldobom az agyam...de ekkor már tudtam, hogy ez egy érdekes este lesz. És igazam volt. Totál volt trambulin, mindenki nagy örömére :) ahol többek között lehetett egymást harapdálni is.... Azóta van egy mobiltelefon alaplap a kabátzsebembe, meg totál ilyenek....meg olyanok. Ja és az este egyik legpikánsabb beszólása, természetesen egy nősténytől egy hím felé a köv.volt: Szeretem ha szopatnak.... Totál megmondta a frankót, nem picsázott.
Persze a nagy madár még mindig nem hagy minket békén, sőt mostanság már láthatatlan köpenyt is ölt, és roppantul csipog a rohadék. De elküldtük Bélának sms-ben. Akkor meg a sünök. Totál bandásztak, és körbekerítettek. Ott gyülekeztek a fa alatt, és nagyon roppantul totál szuszogtak. Úgy, hogy még tiszta messziről is lehetett hallani.
Aztán volt megint péntek esti munka utáni sörözés....sokáig. Akadt egy balfasz aki bemutatkozott, hát mi is ezt tettünk, mert nem vagyunk bunkó vadparasztok. Mégpedig: én a Törvény vagyok, ő Jézus, ő pedig Isten! Aha! Aztán volt egy ilyen: Neked mi a vezetékneved? Angyal! :))) Totál vége volt a gyereknek. Később pedig levelek szálltak, nagyon konkrét tartalommal (ki akarlak nyalni, és le akarlak szopni), de hála ötletességemnek mindenki megkapta a magáét. :)
Természetesen a kis piros mindenben részt vett, mert hát ő egy oszlopos tag. Mindig mindenhol ott van és lángol.
.....amúgy meg mekkora faszság, hogy az ember magát nem veszi észre. Pedig már mindenki mindent lát, észlel, és következtet (még az is aki totál nincs képbe). ajjjajjjjajjjjaaaj :))))
...fotel, kredenc, kanapééééé.

7 megjegyzés:

  1. Melyik nőstény mondta melyik hímnek, hogy szereti, ha szopatják? Erre nem emlékszem...

    VálaszTörlés
  2. eniiisss akarom tudniiii???:::DDDugyiii nem....::DDD...na ki vooolt az?

    VálaszTörlés
  3. Sztem mindketten tudjátok kikről is van szó! :))

    VálaszTörlés
  4. sandiii voootttttttt....en nem....en apuci kicsi leanya vagyok es en ijet nemmondok::D:DD

    VálaszTörlés
  5. Akarod, hogy ideírjam ki volt a nőstény? he?

    VálaszTörlés
  6. Most már tiszta a kép... eddig voltak kétségeim, de elmúltak :D:D:D:D

    VálaszTörlés
  7. eeesss nem nosteny hanem noooostíííííííííny::)))

    VálaszTörlés